İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL Kent Üniversitesi tarafından, Gastronomi Kulübü ‘GASTROKENT’in ev sahipliğinde, farklı üniversitelerin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinden öğrencilerin de katıldığı ‘Aşcılık Yarışmaması’ düzenlendi. ‘Yarışmama’ ismiyle, paylaşım ve dayanışma temalarına vurgu yapıldı. Etkinlik ile öğrencilerin, iş tecrübesi edinmesi ve profesyonel hayatlarına katkı sağlanması hedeflendi. Etkinlik, gastronomi öğrencilerinin mevcut aşcılık yarışmalarında yaşadıkları rekabet baskısından uzaklaşarak bir kaynaşma platformu oluşturmayı hedefledi. ‘Yarışmama’ ismiyle, paylaşım ve dayanışma temalarına vurgu yapıldı. İstanbul Kent Üniversitesi’nin Kağıthane kampüsünde gerçekleşen etkinliğe farklı üniversitelerin gastronomi kulüp başkanları ve öğrencileri katıldı. Etkinlik ile öğrencilerin, iş tecrübesi edinmesi ve profesyonel hayatlarına katkı sağlanması amaçlandı. KATILIMCI ÜNİVERSİTELER VE KULÜPLER İstanbul Kent Üniversitesi Gastronomi Kulübü Galata Gastronomi Kulübü Beykent Üniversitesi Gastronomi Kulübü Altınbaş Üniversitesi Gastronomi Kulübü Haliç Üniversitesi Gastronomi Kulübü ( Medipol Üniversitesi
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Üniversitelerden öğrencilere ‘Aşcılık Yarışmaması’ etkinliği
Üniversitelerden öğrencilere ‘Aşcılık Yarışmaması’ etkinliği
İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL Kent Üniversitesi tarafından, Gastronomi Kulübü ‘GASTROKENT’in ev sahipliğinde, farklı üniversitelerin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinden öğrencilerin de katıldığı ‘Aşcılık Yarışmaması’ düzenlendi. ‘Yarışmama’ ismiyle, paylaşım ve dayanışma temalarına vurgu yapıldı. Etkinlik ile öğrencilerin, iş tecrübesi edinmesi ve profesyonel hayatlarına katkı sağlanması hedeflendi. Etkinlik, gastronomi öğrencilerinin mevcut aşcılık yarışmalarında yaşadıkları rekabet baskısından uzaklaşarak bir kaynaşma platformu oluşturmayı hedefledi. ‘Yarışmama’ ismiyle, paylaşım ve dayanışma temalarına vurgu yapıldı. İstanbul Kent Üniversitesi’nin Kağıthane kampüsünde gerçekleşen etkinliğe farklı üniversitelerin gastronomi kulüp başkanları ve öğrencileri katıldı. Etkinlik ile öğrencilerin, iş tecrübesi edinmesi ve profesyonel hayatlarına katkı sağlanması amaçlandı. KATILIMCI ÜNİVERSİTELER VE KULÜPLER İstanbul Kent Üniversitesi Gastronomi Kulübü Galata Gastronomi Kulübü Beykent Üniversitesi Gastronomi Kulübü Altınbaş Üniversitesi Gastronomi Kulübü Haliç Üniversitesi Gastronomi Kulübü ( Medipol Üniversitesi
En Çok Okunan Haberler