Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Albüm çıkartmak için İstanbul’a geldi iş adamı oldu…

İş insanı Mürsel Akdemir, 14 yaşındayken şarkıcı olma hayaliyle İstanbul'a gelen ve şimdi müzik piyasasını sallamaya hazırlanan bir işletmeci. Restoran sahibi Akdemir, içindeki şarkı söyleme aşkını asla yitirmediğini belirtti. Yabancı misafirlerden olumlu tepkiler alan Akdemir, kendi albümünü çıkaracak ve başarılı olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 23:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 23:51
Kaynak: Haber Merkezi
newyorknews.com.tr
Albüm çıkartmak için İstanbul’a geldi iş adamı oldu…

İş İnsanı Akdemir müzik piyasasını sallayacak

14 yaşındayken şarkıcı olma hayaliyle memleketi Diyarbakır'dan ayrılıp, İstanbul'a gelen ve birçok işletmenin sahibi olan İş İnsanı Mürsel Akdemir, şimdi koskoca mekanların sahibi oldu. Restoran işleten Akdemir, içindeki şarkı söyleme aşkını asla yitirmedi. Kendi mekanında şarkı söyleyen ve sesiyle herkesi büyüleyen Akdemir, yakında müzik piyasasını sallayacak.

İş İnsanı Mürsel Akdemir, şarkıcı olma hayalleriyle 14 yaşındayken memleketi Diyarbakır'dan ayrılıp, İstanbul'a geldi. Tek başına hayat mücadelesine atılan Akdemir, bir türlü hayalini gerçekleştiremedi ama koskoca bir restoran sahibi oldu. İşinde emin adımlarla ilerleyen Akdemir, kendi mekanında şarkı söylemeye başladı. İçindeki şarkı söyleme aşkını asla kaybetmeyen Akdemir, kendi restoranında şarkılar söyledi. Sesiyle herkesi büyüleyen Akdemir, insanlardan aldığı geri dönüşle şimdi yeniden hayallerini gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Birçok şarkı yazan Akdemir, özellikle kaleme aldığı bir şarkısıyla gümbür gümbür müzik piyasasına gireceğini söyledi.

"SANATÇI OLMA AŞKIMIZI İÇİMİZDEN ATAMADIK"

İstanbul'a sanatçı olmaya geldiğini anlatan Akdemir, "Ama sonra aksilik işte iş adamı olduk, restoran sahibi olduk. İş adamı veya restoran sahibi olmak da sanatçı olmak kadar güzel bir şey ama sanatçı olma aşkını içimizden atamadık. Ciddi bir mücadele sonucu restoranımızı güzel bir noktaya taşıdıktan sonra 'içimizdeki hevese geri dönebiliriz' dedim. Zaten son 6 aydır bu konuda bir karar aldım ve bu yola girdim. Kendi albümümü çıkaracağım ve başaracağım. İş adamı veya bir işletmeci olarak kalmayacağım önümüzde yıllar içerisinde sesim ve bestelerimle de insanlar beni görecek" diye konuştu.

"YABANCI MİSAFİRLERDEN ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALIYORUM"

Sahneye çıkınca çok güzel tepkiler aldığını söyleyen Akdemir, "Yaklaşık 2 ay önce çok güzel bir tepki aldım. Amerika'dan bir misafirimiz gelmişti, Türkçeyi az da olsa konuşabiliyordu. 'Böyle bir şey nasıl olabilir. Hem patronsunuz hem de sahneye çıkıp şarkı söylüyorsun. Gerçekten inanılmaz' dediler. Bu tepki benim çok hoşuma gitmişti. Yine Rusya'dan bir heyet gelmişti ve yanlarında da tercüman vardı. Programın sonunda Rus misafirlerin benim için 'yerin altında büyük bir hazine var. İşte bunu çıkarmak lazım'  dediler. 14 yaşında Diyarbakır'dan çıktım ve İstanbul'a geldim. Orada da bir meyhanede komilik yapıyordum. Patronum 'Mürsel, sen İstanbul'a gidip ne yapacaksın?' dedi. Ben de ona 'şarkıcı olacağım' demiştim. Çok mücadele ettim ve o dönem başaramadım. Gençliğimde de çok ciddi şarkı sözleri yazıyordum ve bana ait inanılmaz güzel 2-3 parçam var. Onları şimdilik söylemiyorum. Bir süre sonra onları da söyleyeceğim. Son 50 yılın 4 hit parçası arasına girecek bir şarkı yaptım, bu konuda o kadar iddialıyım. Yani hem şarkı yazıyorum hem de söylüyorum" dedi.

"HER ŞEYİN BİR ZAMANI VAR"

Kendisine çok güvendiğini anlatan Akdemir, "Özellikle son 2-3 yıldır sahnede çok güzel tepkiler alıyorum. Müşterilerimiz 'sende böyle bir ses var, nasıl bu zamana kadar çıkmamış' diyorlar. Ben artık sadece müzik yapmak ve sahneye çıkmak için, içimdeki aşkı, ateşi duyurmak için şarkı söylüyorum. Her şeyin bir zamanı var" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.